Wij zijn, samen met H41 en Onder de Linden, FOODLAB gestart.

Een uniek samenwerkingsverband van drie fantastische horeca bedrijven uit Wageningen, speciaal voor grotere partijen, totale catering concepten en speciale evenementen. Bij ons is goed eten de standaard, een glimlach gratis en goede service vanzelfsprekend. 

FOODLAB Wageningen catert op maat bij bedrijven, op bijzondere locaties of gewoon bij jou thuis. 

Wij verzorgen niet alleen het eten, we ontfermen ons ook graag over de drank, de aankleding en het kiezen van een passende locatie. Kijk binnenkort op www.foodlab-wageningen.nl voor de mogelijkheden.

We vieren deze nieuwe samenwerking met een hele smakelijke PAASBOX!

1️⃣ Selecteer de PAASBOX en eventuele extra’s zoals de kinderbox, flesje bubbels, liter aspergesoep of een extra persoon.

2️⃣ Vul het formulier in met je gegevens.

3️⃣ We bezorgen de PAASBOX gratis op 1e paasdag wanneer je in Wageningen, Bennekom, Renkum of Heelsum woont. Woon je buiten dit gebied maar wil je toch een PAASBOX? Afhalen van de PAASBOX kan tussen 09.30 uur tot 12.00 uur op 1e paasdag, zondag 9 april 2023.

4️⃣ De broodjes worden vers door ons afgebakken in de ochtend. Wij geven de rest bestelling gekoeld mee met daarbij een simpele opwarm instructie voor de warme gerechten.  

5️⃣ Zeker zijn dat je kunt genieten van onze PAASBOX? Om teleurstelling te voorkomen  verzoeken wij je vriendelijk om je bestelling tijdig door te geven. 

6️⃣ Heb je vragen of specifieke wensen, neem dan even contact met ons op! Dit kan dan het best via onze mail: info@taste-wageningen.nl

Geef nu je bestelling door via onderstaand bestel formulier. 

Pasen 2023

PAASBOX voor 2 personen
39.00
0.00
Extra persoon paasbox
19.50
0.00
Aspergesoep (1 liter)
15.00
0.00
Piccolo Cava
7.00
0.00
Kinder-PAASBOX
10.00
0.00
Subtotaal:
0.00
Totaal bestelling:
0.00

Uw gegevens